pcm-graf

PCM-GRAFMajstori organizacije

Uredna kancelarija i radni sto na kome znamo gde se šta nalazi, olakšava svakodnevne obaveze i poboljšava produktivnost. Dobra organizacija je pola posla!

Proizvodno prometno preduzeće PCM GRAF doo osnovano je 22.04. 1991. godine. Sa samo jednom zaposlenom osobom, započeta je proizvodnja poli-etilenskog programa. Usmeravajući svoj razvoj ka potpunoj orijentaciji ka kupcima i njihovim potrebama, proširen je proizvodni pogon i započeta je porizvodnja kancelarijskog materijala. Početna ideja osnivača i vlasnika Živodraga Milićevića bila je proizvodnja PVC kancelarijskog programa, kao što su PVC fascikle, fotoalbumi, kožni vizitari, korice za rokovnike, kao i sve vrste kartonskih fascikli.

Sa ciljem da se tržištu ponudi paleta paleta proizvoda dobrog kvaliteta po pristupačnim cenama, konstantno se ulaže u modernizaciju proizvodnje i visoku automatizaciju.

Kako se razvijala proizvodnja, a prodaja povećavala iz godine u godinu, 2008. firma počinje i sa proizvodnjom registratora.

U prvoj godini proizvodnje, prodaja beleži značajne rezultate i već nakon godinu dana biva prodato 47 000 registratora različitih boja i dimenzija. Specifični zahtevi tržišta uslovili su visoko prilagođavanje potrebama kupaca i ispunjavanje individualnih zahteva, što je doprinelo prevazilaženju očekivanja kupaca i njihovoj dugoročnoj lojalnosti. Ispunjavanje različitih zahteva kupaca dovelo je do tendencije rasta prodaje, pa je u poslednje 2 godine prodato izmedju 600.000 i 700.000 registratora na godišnjem nivou. Ukoliko potrebe tržišta nalažu, godišnji proizvodni kapacitet može biti i do 1.400.0000 komada.

Odlikuje nas kvalitet, pouzdanost i uspešnost poslovanja!

Sve naše proizvode i usluge odlikuje pre svega kvalitet, pouzdanost i uspešnost poslovanja jer neprestano kreiramo nove proizvode i usluge prilagođene potrebama naših klijenata.

Dugogodišnjim uspešnim radom, distributivnu mrežu smo proširili i na teritorije van naše zemlje, najviše u zemljama regiona. Od ukupne prodaje programa kompanije PCM GRAF, najviše je ostvareno u izvozu, i to 64%.

2019. godine dolazi do promene vlasništva, pri čemu PCM GRAF sada pripada Društvu S-GROUP doo.